dissabte, 26 de juny del 2010

Nou projecte! : "Ciutats-Cités", dins de les activitats de "Correspondències Ciutadanes"

Hola!

Les 3 entrades de "Ciutats-Cités" són part de la programació 2010 de les activitats del projecte de Correspondances citoyennes (correspondències ciutadanes) que duu a terme una associació francesa, l’Âge de la Tortue (l’edat de la tortuga) que fa unes coses increïbles...

El Xavi va fer una residència artística a Rennes (França) durant dues setmanes (del 29 de març al 12 d’abril), per realitzar el projecte “Ciutats”.

La ciutat com una xarxa de recorreguts dels seus habitants, que coincideixen, inconscient o conscientment, i tenen punts de trobada, vivències, actituds i relacions en comú dins de la ciutat. La ciutat és el que es trepitja, la resta és el buit, de moment.

Les tres ciutats són: Ciutat intermitent, Ciutat Marouane i Ciutat Enzo.

(c) Correspondances citoyennes de l’Âge de la Tortue, 2010
Idea i creació de l’obra: Xavier Trobat
Textos en català: Ignasi Papell i Xavier Trobat (IiX)
Traducció al francès: Pauline Solviche

Per cert, ja ho explicarem en un altre post, però us avancem que participarem en un projecte europeu!!!! L’hem sol·licitat amb l’Associació Ariadna i la Fundació Casal l’Amic de Tarragona, l’Àge de la Tortue de Rennes i l’associació AltArt de Cluj-Napoca (Romania). El durem a terme des d’ara mateix i fins a finals del 2011. Més informació ben aviat!
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.