diumenge, 2 de setembre del 2012

Exposició INTERIORS, Col·lectiu OrígensInaugurem l'exposició Interiors el proper dijous 6 de setembre a les 20.30h. 


Podeu venir a partir de les 19.30h i us expliquem l'expo amb calma! ;-)

El dia de la inauguració, es durà a terme una actuació a càrrec d'Àngela Fernández (violoncel) i Jordi Robert (veu). Lirisme musical per embolcallar l'ànima dels nostres interiors.Formem el Col·lectiu Orígens: Agustina Sobrino, Ignasi Papell, Pedro Giraldo, Ramón Egoscozábal i Xavier Trobat.

L'expo estarà oberta fins el 13 d'octubre.


INTERIORS                                   Col·lectiu Orígens

Intencions sentides, sensacions retrobades, orígens assumits... art vital entregat de nou, intimitat (nova?) dibuixada amb delit, pensaments plasmats amb il·lusió... INTERIORS. 

Hi trobareu mil errors revisitats, alguns encerts que comentem somrients i nombrosos intents valents que recordem amb orgull.

Hi veureu moltes lluites apassionades, unes poques victòries dolces i escasses derrotes que encaixem, més o menys moixes.

Hi descobrireu incomptables fortaleses de les que ens fan avançar, minses febleses repetides -sembla que no n'aprendrem mai!- i múltiples indecisions que vistes ara són evidents i absurdes.

Una mescla de sentiments, d'emocions, de diversions, d’il•lusions i de raons... que hem omplert amb una barreja de vivències, d’experiències, de goigs i d'accions.

L’ànima d’aquesta amalgama preteníem servar-la dins nostre, però finalment hem volgut mostrar-vos-la per un temps aquí, a Cambrils, i plasmar-la en una exposició de molta pintura, un polsim d'escultura, dosis de petita gran fotografia, alguns esbossos de poesia i sobretot enorme vitalitat feta art...

són els nostres... INTERIORS. 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.